Peržiūrų: 1.74K
0 Comments

Laba diena,
Norejau Jusu paklausti kada reikia impregnuoti mediena nuo vabzdziu, grybeliu ir atsparumui ugniai. Nusipirkau medienos (pusiniai rastai) ir kita savaite ja supjausiu. Planuoju statyti karkasini nama. Kada geriausiai butu ja impregnuoti ar iskart supjovus, ar palaukti ir siuos darbus atlikti rugsejo-spalio men. ar dar veliau. Kitas klausimas butu kokias medziagas patartumete naudoti?

Aciu uz Jusu sazininga atsakyma.

Pagarbiai
Dainius Zinevicius

Sveiki Dainiau,
Pradėkime nuo Jūsų statomo namo stogo konstrukcijos. Jos imregnavimui yra skirtas antiseptikas – antipirenas, turintis Europos Sąjungos sertifikatą, ALTAX ,,Ogniochron“. Tai atsparumą ugniai didinanti ir nuo kenkėjų apsauganti impregnavimo priemonė medienai. Galimi išfasavimai 5kg; 20 kg; 5 litrų; 20 litrų (tirpalas). Garantija šiam produktui yra suteikiama iki pirmo stogo išrinkimo.
Sienų rąstus, rekomenduojame visų pirma impregnuoti neišplaunamu vandens pagrindu antiseptiku ALTAX ,,Boramon C30”. Tai vienintelis neišplaunamas (neišplaunamas tampa po 2 parų) antiseptikas kuris ir naikina ir apsaugo medieną nuo pelėsio grybo. Jis yra koncentrato pavidalu ir yra skiedžiamas vandeniu 1:6. (šį impregnavimą galite atlikti ir rugsėjo mėn, kai rąstai bus pradžiūvę)
Apdorojus rąstus ,,Boramon C30” kai ateis laikas, kai norėsite rąstus padengti impregnantu – dažyve galite imregnuoti impregnantais, kuriems nereikalingas gruntas ir kurie nesudaro plėvelės, tai būtų: ALTAX gamyklos ,,Altaxin“; ,,Altaxin vaškinis“ ULTRAMENT gamyklos linų sėmenų aliejau pagrindu ,, Vollschutz – Lasur 7in1“; AMELLO natūraliais linų sėmenų aliejais; PRIMACOL ,,Liuxdecor“
Terasai, kurią tikriausiai taip pat turėsite, galime pasiūlyti Altaxin aliejų, kuris yra tungų aliejaus pagrindu ir yra ypač atsparus trinčiai.
Kilus daugiau klausimų apie produktus ir darbus galite skambinti tel:. 868521822 Tomas arba palikite savo telefono numerį tomas@almarunas.lt ir mes būtinai su Jumis sisisieksime ir detaliau pakonsultuosime.
Sėkmės darbuose.

  • I - IV: 8:00 - 17:00 | V: 8:00 - 16:00 | VI - VII: Nedirbame
  • Dažų salonas: +370 652 85519 | salonas@almarunas.lt
  • Administracija: +370 524 57451 | prekyba@almarunas.lt
  • Adresas: Sietyno g. 8e, LT-04304 Vilnius, Lietuva
  • Įmonės kodas: 120176035

Pirkinių krepšelis
Prisijungti

Dar neturite paskyros?

Pradėkite rašyti, kad pamatytumėte ieškomą prekę.
Kita info
Meniu
0 Palyginti
0 items Krepšelis