Landora kiniškas aliejus Kinesisk Träolja

11,99 

Neturime

Greitas pristatymas

„Venipak” kurjeriais

Prekių vieta

Vilniaus sandėlyje

Konsultuokitės

Perkant vietoje

2 - 3 darbo dienos

Pristatymo laikas

Papildoma informacija
Prekės ženklas

Landora

Dengiamumas m²/l

8 – 14

Vidaus / lauko darbams

Vidaus ir lauko

Talpa

0.75L

Kilmės šalis

Švedija

Aprašymas

Landora kiniškas aliejus Kinesisk Träolja

Aukštos kokybės kiniškas aliejus Kinesisk Traolja, pasižymintis stipriu apsauginiu poveikiu visų rūšių medienai. Aukštos kokybės impregnavimo aliejus. Aliejus labai gerai įsiskverbia į medieną, nes sudėtyje yra tungų aliejaus. Apsaugo nuo spalvos pakitimo ir medienos įtrūkimų. Jis gali būti naudojamas tiek viduje, tiek išorėje ir tinka baldams, grindims, langams, plokštėms ir stalių gaminių apdorojimui.

Naudojimo instrukcija: 1. Įsitikinkite, kad paviršius yra tvirtas (stabilus), sausas ir gerai nuvalytas (vieliniu šepečiu arba švitriniu popieriumi). 2.Gausiai tepkite aliejų teptuku ar kempine, kol paviršius nebesugers produkto. Dengiant purkštuvu: atsargiai sukratykite indą, purkškite ir kempine paskleiskite ant paviršiaus. 3.Svarbu: praėjus maždaug 20-30 minučių, nuimkite (nuvalykite) produkto perteklių audiniu arba kempine. 4. Leiskite aliejui išdžiūti 1 dieną tarp procedūrų (po kiekvieno naudojimo). Ant neapdorotos medienos gaminį reikia tepti mažiausiai du kartus. Po kelių procedūrų susidaro į laką panašus sluoksnis.

Specialisto patarimas: sąnaudos ir džiovinimo laikas visiškai priklauso nuo pradinės apdorojamo medinio paviršiaus būklės. Džiovintam medienos paviršiui gali prireikti daug aliejaus, o jau impregnuotam – mažiau. Atlikite bandomąjį padengimą ir būtinai pašalinkite aliejaus perteklių, kad išvengtumėte lipnių ar dėmėtų paviršių.

TECHNINIAI DUOMENYS: Produktas pagamintas skiediklio pagrindu.

Produkto sąnaudos: 8-14 m² / l.

Džiūvimo laikas esant 20°C: ne mažiau  kaip 1 para.

Naudojimas: teptukas, kempinė arba purkštuvas.

Įrankių valymas:  vaitspirtitas.

Nepamirškite apie aplinką: nepilkite produkto likučių į kanalizaciją. Aliejaus likučius, pakuotes ir įrankių valymo ir plovimo skysčius reikia nugabenti į pavojingų atliekų surinkimo punktą. LAIKYTI VAIKAMS NEPASIEKIAMOJE VIETOJE

Landora kiniškas aliejus Kinesisk Träolja

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Landora kiniškas aliejus Kinesisk Träolja”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Privalote prisijungti, kad galėtumėte įkelti nuotraukas į apžvalgą.